Surtdecasa Camp
,
12/10/2017
Menjar i beure

La ruta del calamar

Últim cap de setmana per gaudir dels menús amb calamar a Cambrils
Calamar

Foto: 

Surtdecasa
Calamars arrebossats amb salsa
Totes les rutes d'oci preveuen fer un recorregut per un espai físic i anar aturant-se en diferents establiments per fer un bon glop o un mos. Us pensàveu que l'estiu havia acabat? No! Queda la gran festa del calamar. Aquell mol·lusc que mengem arrebossat en forma d'anelles, farcit, amb salsa de peix o de carn. Aquest cap de setmana teniu l'oportunitat de gaudir d'aquesta delícia en una trentena de restaurants de Cambrils que han espremut tot el seu enginy per cuinar-lo de mil maneres.

Aquesta promoció del calamar neix de la mateixa associació de restaurants de Cambrils, ja que el calamar és un producte atemporal, que es pot trobar a les peixateries durant tot l'any, molt present a la gastronomia marinera de Cambrils i que dóna molt de joc a l'hora de cuinar-los. Algunes de les propostes són cuinats amb la seva tinta, amb arròs, en caldereta, o a la planxa, entre altres maneres de cuinar-los.

La diversitat està doncs assegurada amb una proposta gastronòmica que anirà des dels plats de la cuina més tradicional fins a l'espectacularitat de la cuina d'autor. I els preus dels menús també seran diversos, aptes per tot tipus de butxaques.

Voleu saber quins són els punts de la tuta? Aquí teniu els noms! Acuamar, Al Punt, Barabar, Beach Club Estival Eldorado Resort, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Club Nàutic, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, l’Escandall, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Miquel, Miramar, Montserrat, Moraima, Rincón de Diego, Sotacel, Vora, Xiringuito del Mar i Zero Zero.

Etiquetes

També et pot interessar