Foto: 

Patateria Laurie

Les tradicionals patates Laurie de Reus, a un sol clic!

La coneguda botiga de patates fregides fundada l'any 1953 a la plaça del Mercadal estrena botiga on-line
Surtdecasa Camp
,
16/02/2016
Menjar i beure
Un dels costums més arrelats a Reus és anar a fer un bon vermut al Mercadal. Amb vermut de Reus, és clar, i al costat d’unes olives i d’unes patates xips. Però no amb unes patates qualsevol, han de ser patates de la Patateria Laurie. Aquest petit establiment que, des de meitats del segle XX es troba sota els porxos de la plaça, al xamfrà amb el carrer de Santa Maria, amb els anys s’ha convertit en una de les icones comercials del centre neuràlgic de la ciutat. I és que, què voleu que us diguem, les patates Laurie estan especialment bones, i sinó comproveu-ho vosaltres mateixos o pregunteu a qualsevol de les persones que cada cap de setmana al migdia fa cua davant el mostrador de la botiga.
 
La Patateria Laurie va obrir portes ni més ni menys que l’any 1953 i des de llavors són diverses les generacions de clients que han tastat i s’han deixat captivar pels productes d’aquest històric establiment, que va començar venent xurros i patates fregides; i que a hores d’ara segueix oferint patates, encara que amb els anys s'ha especialitzat també en altres productes per fer l'aperitiu.
 
Doncs bé, després de demostrar com una botiga tradicional ha sabut adaptar-se al pas del temps i consolidar-se com un referent, ara la patateria ha fet un pas més obrint una botiga on-line, pensada principalmet per aquells reusencs i reusenques de fora vila que troben a faltar les seves tradicionals patates. 
 
A través del seu web, distribueixen tots els seus productes a uns preus que van dels 95 cèntims d'euro de les bosses de rodes de patata o de cotnes de blat, als 1'95 euros que costa el paquet de patates palla. Les comandes es poden fer de manera clara i senzilla; i a més, també existeix l'opció d'adquirir bosses de patates personalitzades amb el missatge que volgueu. 
 
Per tant, estigueu on estigueu, ara ja no teniu excusa per no fer un aperitiu amb les patates fregides més tradicionals del Baix Camp i "de part de l'estranger", sobretot a partir d'ara!
 
 

Més informació: 

A

També et pot interessar