Virgil & The Accelerators

Foto: 

Ian Conelly

Els 5 concerts imperdibles del 25è Reus Blues

Del 2 al 12 de juliol el Festival Reus Blues omple la ciutat de blues i altres espècies picants
Surtdecasa Camp
,
02/07/2015
Música
25 anyets compleix el Reus Blues i com a cada edició, omplirà Reus de bon blues, soul, swing, jazz i molt més a càrrec d'intèrprets d'arreu del món i també de casa nostra. I a causa d'aquest aniversari, durant els 10 dies que aquest any durarà el festival s'ha obert a la ciutat, i per això a molts racons de la capital del Baix Camp es veuran concerts, cercaviles, classes magistrals, concerts-vermut i molt més. Com hi ha molta oferta us volem destacar 5 cites que no us podeu perdre si voleu fer diana.

Divendres 3, 22:30 h (La Palma de Reus)

Big Mama & Riki Sabaté Blues Band (Catalunya)

Per començar, un dels plats forts serà l'actuació de la Big Mama, una habitual del Reus Blues, en aquesta ocasió acompanyada de Riki Sabatés i la seva blues band. Aquesta formació, que compta amb Isaac Coll i David Gómez a la part rítmica, oferirà un concert ple de moments brillants amb un so arrelat en el blues.
 

 

Virgil & The Accelerators  (Regne Unit)

Virgil McMahon i els seus Accelerators, tornen a visitar el Reus Blues dins l'extensa gira de presentació del seu últim treball 'Army Of Three', un dels 20 millors discos de 2014 segons la Blues Rock Revue, al costat de gent com Joe Bonamassa, Warren Haynes o Black Country Communion.
 

 

Dissabte 4, 22:30 h (La Palma de Reus)

Fu Manchu Jazz Servants (Catalunya)

Fu Manchu Jazz Servants és una orquestra nascuda a Barcelona que ens transportarà als anys 30 amb un típic pre-swing d'aquells temps.
 

 

Kyla Brox Band & Fiona Boyes (Regne Unit / Austràlia)

La vetllada del dissabte 4 la tancaran Kyla Brox Band & Fiona Boyes. La Kyla és una de les veus de blues i soul més importants de la seva generació al Regne Unit. A més, estarà acompanyada entre d'altres de Fiona Boyes a la guitarra. Una guitarrista i cantant australiana reconegudíssima mundialment i considerada una de les millors des de Memphis Minnie.
 

 

Diumenge 5, 20 h (El Racó de la Palma)

Sweet Marta & The Blues Workers (Catalunya)

Un dels indrets que acull concerts del Reus Blues és el Racó de la Palma on diumenge 5 a les 20 h hi trobarem Sweet Marta & The Blues Workers que ens faran gaudir d'un repàs de diferents tipus de blues com els que es fan a Texas, Chicago o a la Costa Oest d'Estats Units.
 

 

Dissabte 11, 13 h (Jardins de la Casa Rull)

The Blues Prisoners (Catalunya)

Els Jardins de la Casa Rull acolliran un concert-vermut molt especial a càrrec de dos fugitius de la justicia com són Sergio Giunta i Lluís Souto, altrament coneguts com The Blues Prisoners.
 

 

Diumenge 12, 20 h (El Racó de La Palma)

Amadeu Casas Blues Band + Blues-Palm Sessions (Catalunya)

Després de formar part d'alguns dels projectes més potents de blues de casa nostra, Amadeu Casas arriba al Reus Blues d'enguany acompanyat de l'Amadeu Casas Blues Band formada per Fernando Tejero als teclats, Matías Míguez al baix elèctric i Salvador Toscano a la bateria. També hi haurà moment per una jam session de blues que promet ser molt especial.
 

A

També et pot interessar