Joan Masdéu

Foto: 

Cedida
Joan Masdéu presentarà el seu darrer treball 'La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys'

Joan Masdéu i Le Nais en una nova cita a La Capsa de Música

Movistar segueix amb el cicle de concerts gratuïts a Tarragona el proper divendres 15 de novembre
Surtdecasa Camp
,
01/11/2019
Música

El cicle de concerts promogut per la companyia telefònica Movistar aquesta tardor a Tarragona, està arribant a la seva fi. Des del setembre han anat passant per la Capsa de Música (Espai Tabacalera), reconegudes bandes del panorama indie, rock i alternatiu, com Javiera Mena, Oso Leone o Cariño. El proper divendres 15 de novembre serà el torn del cantautor reusenc Joan Masdéu i de la jove lleidatana Le Nais. Com la resta del cicle, la nit musical és d'entrada gratuïta, recollint el passi a les botigues de Movistar de Tarragona. 

L’octubre de 2019 es compleixen vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissolució del grup, un dels més emblemàtics de l’escena musical catalana de les darreres dècades. El que en fou el seu líder, Joan Masdéu, amb tres discos al mercat ja en solitari, ha publicat aquest passat setembre 'La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys', per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, han tornat a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren.

  • imatge de control 1per1

El disc va comptar amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a 'On'), Gerard Quintana (a 'Puc ser jo'), The New Raemon (a 'Silenci') i Beth Rodergas (a 'Trens d’alta velocitat') i es va presentar al passat Mercat de Música Viva de Vic, on va iniciar la gira que ara el durà a la Capsa de Música de Tarragona.

Le Nais en una imatge promocional | Foto: Mònica Figueras

Obrirà aquesta nova nit musical promoguda per Movistar a Tarragona, la jove cantautora Le Nais. Músic, model, poetessa i dissenyadora de joies, nascuda a Balaguer però establerta a Barcelona, de Le Nais ens guanya la seva autenticitat, la seva màgia, la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical, nostàlgic i fosc, que es contraposa amb la seva persona: alegre, lluminosa i plena de força.

Després de molts anys en un conservatori musical, es va allunyar de la música durant molt de temps, per una mena de desencís malgrat sentir la música com una cosa fonamental en la seva vida. Fins que al cap dels anys torna a connectar amb la seva part més primitiva i sent aquesta necessitat d'expressar-se a través de la música, composant vàries cançons acompanyades de lletres en forma de poesies, com els dos singles, 'Dancing' i 'Burning' on ja mostra que estem davant un projecte amb molta personalitat

Le Nais estrenarà el seu EP debut el mes de febrer de 2020 però això no ha impedit que es vagi ja obrint pas en l’escena indie del nostre país: ha entrat a formar part de la primera fornada del Roster Movistar, projecte que realça els nous artistes amb més projecció del país amb un suport promocional important.
 

Més informació: 

A

També et pot interessar