Toni Just

Foto: 

Cedida
Toni Just amb un pal de guitarra

Toni Just: "L'esperit artístic és un conjunt d'aptituds a desenvolupar"

Laboratori Musical és la primera escola de música especialitzada en guitarra moderna a Reus
Surtdecasa Camp
,
31/08/2017
Música
L’escola Laboratori Musical, el primer centre musical especialitzat en guitarra moderna al territori, obrirà portes aquest mes de setembre a Reus. Amb dues aules i una trentena d’alumnes preinscrits, la nova escola pretén ampliar l’oferta educacional de música amb formació específica en pop, rock, blues, soul, funk, jazz, hard rock... així com en educació de l’oïda, teoria musical i laboratoris -grups per a guitarristes de tots els gèneres. El seu director, Toni Just -membre de La Soul Machine, Lexu's i altres bandes del país amb una dilata experiència en el món de la docència i dels escenaris-, explica que un dels elements més trencadors amb altres centres de la demarcació és l’especialització amb la guitarra i que els alumnes aprenguin a desenvolupar-se professionalment dins el circuit de la música moderna.
"No hi ha una cosa més important, l'esperit artístic es un conjunt d'aptituds a desenvolupar: la constància, l'esforç, valorar, escoltar, ser curiós, tenir ganes de crèixer i millorar"

Just reconeix que després de la seva trajectòria musical el legitima per donar classes. "En realitat no sé pas que vaig ser primer, si músic o docent" assegura a Surtdecasa.cat. "No hi ha una cosa més important, l'esperit artístic és un conjunt d'aptituds a desenvolupar: la constància, l'esforç, valorar, escoltar, ser curiós, tenir ganes de créixer i millorar, admirar, respectar... No és un camí fàcil ni té final, simplement es tracta de caminar i anar creixent".

Una de les particularitats d'aquest laboratori és que es dedica exclusivament a l'ensenyament de la guitarra. "Tot gira entorn de la guitarra, i totes les assignatures que es donen són per poder créixer ràpidament com a guitarrista". Laboratori musical, ubicat al carrer doctor Robert núm. de 10 de Reus, treballarà amb l'objectiu de donar formació a aquells professionals que volen millorar la seva tècnica, obrir una nova etapa dins de la seva trajectòria artística o treballar amb altres músics de la demarcació. "Reus és una ciutat que culturalment m'ha enamorat, i l'escena musical està en un bullici constant, així que la veig molt bé i creiem que és un bon lloc per plantar la bandera de Laboratori Musical" assegura Just.

A més, l'objectiu del Laboratori Musical és el d'ampliar les seves aules per poder acollir més alumnes. El pla estratègic educatiu passa també per incloure formació en tot el relacionat amb les noves tecnologies i aplicacions.


 

A

També et pot interessar