Surtdecasa Camp
,
26/06/2014
Música

A Vinyols estrenen Barraques!!

Comptaran amb tallers i concerts de Segonamà i l’Orquestra Mitjanit el 27 de juny
Orquestra Mitjanit

Foto: 

Juli Barrero
Som dels que pensem que tot poble hauria de tenir unes bones barraques per festa major. I pel que es veu no som els únics que ho pensem. Aquest any un nou municipi s’apunta a la llista: Vinyols i els Arcs. I ho fa amb amb activitats per a la canalla i concerts. També comptaran amb espai de bar on podreu beure i sopar.

Tot seguit teniu una mostra del que trobareu si hi us apropeu el proper divendres 27.

 

19:30h

Hi haurà un taller de manualitats pels més petits a càrrec del grup de percussió Cagamberrus. I tot seguit actuació d’aquest grup acompanyat dels Gegants de Vinyols i els Arcs.

 

23:30h

La nit de concerts l’encetaran els riudomencs Segonamà que presentaran el seu nou ‘EP 2014’ i que contagiaran el públic de la seva energia. Aquí teniu un tast de les cançons d’aquest nou treball que ara fa uns dies, per cert, també van tocar a les Barraques de Reus:

Youtube: Segonamà Grup

 

La festa continuarà amb l’actuació de l’Orquestra Mitjanit que oferirà el seu repertori infalible de versions especialment pensades per al públic més jove. Heus aquí un exemple:

Youtube: Joel Lliró Nadeu

 

Per acabar la nit el dj Eric G s’ocuparà de de fer ballar a qui encara aguanti en aquesta primera edició de les Barraques de Vinyols i els Arcs.
Esperem que en vinguin moltes més!!

 

--

 

Barraques Vinyols 2014
Divendres 27 a les 19:30h
Pista d'estiu de Vinyols i els Arcs

També et pot interessar