AGENDA
Arts
Dies 27 i 28 d'octubre
2017
Sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre
  • Amposta

7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

El Museu de les Terres de l’Ebre forma part, per cinquè any consecutiu, de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic com una de les seves seus, posant a l’abast del públic en general documentals que, d’una manera o altra, són testimoni de les formes de vida del territori, combinant aquelles que es donaven antigament, i les que es donen avui a la nostra societat.

El passi de documentals que acollirà Amposta se centrarà enguany en aquells dedicats de forma monogràfica als oficis tradicionals a les Terres de l’Ebre. Oficis que han estat i alguns són, encara avui, elements singulars del seu Patrimoni Cultural, tant material com immaterial (alguns inventariats a IPCITE).

El primer dia de les projeccions, el 27 d’octubre a les 19:30h, a la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre es farà la inauguració de la mostra que inclourà la presentació i la primera projecció d’un documental, en aquest cas un documental de nova creació. El segon dia, a partir de les 18h, es projectaran filmacions que procedeixen de diversos arxius públics i privats, destacant els produïts per televisions locals, com Ascó TV i Canal 21, i per l’IPCITE.

Programa: 

Consulta'l aquí (PDF)

Més informació: 

7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic - Amposta 2017

Et pot interessar

Dimarts 6 de febrer, de 16 a 18h
Tortosa
Heidi - Cinema en Família Tarragona
Diumenge 28 de gener, 17h
Tarragona
Dissabte 17 de febrer, 18h
Amposta
Versos contra la violència
Divendres 2 de febrer, 19:30h
La Ràpita
Exposició 'Els joguets dels iaios'
Del 16 de desembre al 4 de febrer
Santa Bàrbara
La força de les paraules
Divendres 26 de gener, 19:30h
Tortosa
Diumenge 28 de gener, d'11 a 12:30h
Roquetes