Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa
Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa
C. Sant Llorenç, 36
43515 - La Galera
  • 977 718 339
  • terracota@galera.altanet.org

Què hi pots fer?

IV Mostra Foll'Art - La Galera 2019
Arts
Del 21 de setembre al 27 d’octubre

Horaris

De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes, diumenges i festius: d'12 a 14h

La resta de dies, es poden concertar visites per telèfon o correu electrònic

Entrada

Entrada gratuïta | Visita guiada: 2€

Més informació

Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa es troba ubicat als baixos de l'Ajuntament de la Galera. Té per objecte la conservació, la valoració i la difusió del patrimoni cultural vinculat als canterers (així és com s'anomenen els terrissers a la Galera i a les Terres de l'Ebre) de la Galera.

Disposa de dues sales: la primera, està dedicada a la terrissa i als terrissers de la Galera i la segona està dedicada a exposicions de caràcter temporal: pintura, escultura, artesania, ceràmica, història, etc. que van canviant, cada mes o mes i mig.

A la primera sala, es pot descobrir, pas a pas i d'una forma clara i entenedora com es crea una peça de terrissa. S'explica aquest procés com es feia abans i com es fa ara, encara que no han estat molt els canvis, aquests, però, s'han de constatar. El fil conductor del Centre són: imatges, textos, peces i eines.

Coneixerem els tipus de produccions que es feien i es fan i com ha canviat l'ús d'aquestes així com l'origen, la història i la forma de vida dels terrissers de la Galera.