AGENDA
Arts
Ebrergim?
2017
Diumenge 15 d'octubre, 12h
  • Amposta
Centre d'Art Lo Pati

Ebrergim?

El projecte #ebrergent culminarà aquest diumenge en un acte de debat col·lectiu a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i on es buscarà la participació activa de joves artistes del territori que se sentin interpel·lats a incorporar-se al projecte. L’objectiu és que a partir d’aquest acte pugui emergir un col·lectiu estable d’artistes disposat a compartir les seues inquietuds i traslladar-les al conjunt de la societat, treballant d’una forma col·lectiva.

Així la cita del diumenge, que porta per títol ‘Ebrergim?’, servirà d’una banda per explicar Locus Solus #0, l’exposició creada de manera col·laborativa pels cinc artistes que han participat en l’última edició d’#ebrergent i, per una altra, llençar la convocatòria #ebrergent 2018.

En l’acte de diumenge intervindran els artistes que han participat en l’última convocatòria d’Ebrergent i hi exposaran les seues inquietuds, els temes que els preocupen com artistes i com a joves, el relat que han pogut construir a partir de les seues trobades en diferents punts del territori que els eren comuns i que els han servit d’excusa per posar en comú les seues idees. Es tracta d’un acte obert a tot el públic que començarà a migdia i que finalitzarà amb un vermut.

Et pot interessar

Xerrada 'L'alimentació de proximitat i ecològica'
Dimecres 21 de març, 19h
Tortosa
Cicle de xerrades 'Construïm la República des del municipi'
Divendres 16 i 23 de març i 6 d'abril, 20h
Deltebre
Dimarts 3 d'abril, de 16 a 18h
Tortosa
Jornades Gastronòmiques de la tellerina - Deltebre 2018
Del 8 al 25 de març
Deltebre
'La ruleta dels musicals' - Escola Municipal de Teatre de Tortosa
Dijous 22 de març, 20h
Tortosa
Carolina Noriega
Divendres 20 d'abril, 22h
Amposta
Firabril - El Perelló 2018
Dies 21 i 22 d'abril
El Perelló