AGENDA
Arts
Del 3 de desembre al 18 de febrer
2017
Museu de les Terres de l'Ebre
  • Amposta

Exposició '100 anys de música, cultura i societat. La Unió Filharmònica d'Amposta'

Emmarcada dins de les nombroses activitats que la centenària societat ha organitzat al llarg de l’any, l’exposició presentarà als visitants un singular recorregut a través de textos, imatges, veus i espais.

Una aproximació a 100 anys de trajectòria repartits en cinc àmbits, que sintetitzats, han fet possible el projecte musical, cultural i social que aquesta entitat ha significat per a la ciutat d’Amposta. Els àmbits són Les Persones, La Memòria, El Paisatge de la Fila, L’Escola i El Futur. A través de diferents entrevistes es dóna veu a algunes de les moltes persones que amb el seu esforç i implicació han participat en el manteniment i creixement de la societat.

La Memòria destaca alguns dels fets que han deixat empremta a la història de la Fila, com la primera actuació de la Banda de Música o l’excursió que l’any 1923 músics i acompanyants van fer a Les Salines de la Trinitat.

L’eix central de la instal·lació és El Paisatge de la Fila, que representa un escenari, l’espai on es concentra i es mostra al públic el resultat de tot el treball i dedicació de les diferents seccions de l’entitat.

Els canvis en els models pedagògics i d’organització educativa estaran tractats en el capítol dedicat a L’Escola de música.

Finalment, s’aborden qüestions relatives als objectius que entitats com La Fila desenvolupen i hauran d’emprendre en un futur pròxim per donar continuïtat al seu projecte educatiu, cultural i social.

Més informació: 

100 anys de música, cultura i societat. La Unió Filharmònica d'Amposta

Et pot interessar

Portada 'No deixis mai de mirar al cel'
Divendres 19 de gener, 19:30h
Móra d'Ebre
Tragèdia al call
Diumenge 4 de febrer, 10:30h
Tàrrega
Dissabte 20 de gener, 18h
Amposta
Sant Pere
Del 4 de desembre al 28 de febrer
Lleida
Versos contra la violència
Divendres 19 de gener, 19:30h
Campredó
Divendres 19 de gener, 19:30h
Benissanet
Festa de Sant Antoni - Alcanar 2018
Dies 20 i 21 de gener
Alcanar
Ruta Tapa Porca 2018 - Móra d'Ebre
Del 12 al 28 de gener
Móra d'Ebre