AGENDA
Arts
100 anys de música, cultura i societat. La Unió Filharmònica d'Amposta
2017
Del 3 de desembre al 18 de febrer
  • Amposta
Museu de les Terres de l'Ebre

Exposició '100 anys de música, cultura i societat. La Unió Filharmònica d'Amposta'

Emmarcada dins de les nombroses activitats que la centenària societat ha organitzat al llarg de l’any, l’exposició presentarà als visitants un singular recorregut a través de textos, imatges, veus i espais.

Una aproximació a 100 anys de trajectòria repartits en cinc àmbits, que sintetitzats, han fet possible el projecte musical, cultural i social que aquesta entitat ha significat per a la ciutat d’Amposta. Els àmbits són Les Persones, La Memòria, El Paisatge de la Fila, L’Escola i El Futur. A través de diferents entrevistes es dóna veu a algunes de les moltes persones que amb el seu esforç i implicació han participat en el manteniment i creixement de la societat.

La Memòria destaca alguns dels fets que han deixat empremta a la història de la Fila, com la primera actuació de la Banda de Música o l’excursió que l’any 1923 músics i acompanyants van fer a Les Salines de la Trinitat.

L’eix central de la instal·lació és El Paisatge de la Fila, que representa un escenari, l’espai on es concentra i es mostra al públic el resultat de tot el treball i dedicació de les diferents seccions de l’entitat.

Els canvis en els models pedagògics i d’organització educativa estaran tractats en el capítol dedicat a L’Escola de música.

Finalment, s’aborden qüestions relatives als objectius que entitats com La Fila desenvolupen i hauran d’emprendre en un futur pròxim per donar continuïtat al seu projecte educatiu, cultural i social.

Més informació: 

Et pot interessar

2n Ascó Jazz Festival - 2018
Dies 20 i 21 de juliol
Ascó
Eufònic 2018
Del 30 d'agost al 2 de setembre
La Ràpita, Amposta, Tortosa, Miravet
Lia Sampai
Dissabte 21 de juliol, 00h
Benifallet
Festes Majors d'estiu de La Fatarella 2018
Del 3 al 9 d'agost
La Fatarella
Partinando Show Pop Festival - La Ràpita 2018
Dissabte 4 d'agost, 20h
La Ràpita
XXIII Festa del Renaixement - Tortosa 2018
Del 19 al 22 de juliol
Tortosa
Festival Deltebre Dansa 2018
Del 16 al 29 de juliol
Deltebre
Jotacampus 2018 - Poble Nou del Delta
Del 24 al 28 de juliol
Amposta