Espectacles
,
2017
Dissabte 16 de desembre, 20h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

Producció Nacional de Dansa: L'Estol + Many

Per compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’impuls a la dansa de la Generalitat -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i del Mercat de les Flors- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018 en la programació del Mercat de les Flors i, en expansió, als teatres municipals del territori.

El 16 de desembre, la producció presenta un programa doble a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. La peça que presenta, ‘L’Estol’, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.

Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001 i com a  coreògraf convidat per a companyies internacionals. Noone proposa ‘Many’, una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. ‘Many’ és un espectacle originalment creat i produït per l'Opéra National du Rhin.

Preu: 

10€ amfiteatre | 15€ platea

Més informació: 

  • imatge de control 1per1