AGENDA
Activa't
XIV jornades de jocs de rol i estratègia de la Ribera d'Ebre - Móra d'Ebre 2017
2017
Dies 16 i 17 de setembre
  • Móra d'Ebre
Teatre municipal La Llanterna

XIV jornades de jocs de rol i estratègia de la Ribera d'Ebre

Jornades que presenten una oferta d'oci alternatiu molt àmplia. Porten demostracions i campionats de diferents tipus de jocs de taula i de rol pensats per a tota la família. Aquest any, com a novetat presenten els jocs de rol dirigits a nens a partir de 3 anys.

De les activitats d’aquest any, en destaquen:

- Torneig del videojoc League of Legends (Lol). el món dels e-sports està ocupant cada cop més protagonisme a la xarxa, amb milions de jugadors només d'aquest joc a nivell mundial.

- Rol en viu: Selecció Natural a càrrec d'Enric Pla. El rol en viu és una variació dels jocs de rol, on els jugadors representen als personatges a temps real i de forma escenificada. En aquest cas, l'aventura se centra en un futur proper post guerra nuclear on uns supervivents desperten en una estació espacial. El director d'aquesta partida, Enric  Pla ha estat nominat en diferents ocasions com el millor Màster (director de joc) de les jornades de Tarragona.

- Xerrada ‘Els jocs aplicats a l'ensenyament’, a càrrec de Fernando Chavarria, llicenciat en Física i professor de Secundària amb dilatada experiència en l’ús de la gamificació a l’aula. És també autor de jocs de taula, amb dos jocs publicats: ‘10 Negritos’ (Peká Editorial 2015) i ‘Hatflings!’ (Meridiano6 2016). Membre de Ludo (Asociación de Autores de Juego de Mesa de España), ha obtingut diversos premis i mencions pels seus jocs, entre ells en el prestigiós Concurs Internacional de creació de Jocs de taula Ciutat de Granollers l’any 2013.

Et pot interessar

Divendres 23 de febrer, 19h
Castelló d'Empúries
Vi i tapes
Divendres 23 de febrer, 20h
Penelles
Sabó natural
Dissabte 3 de març, 17h
Tàrrega
Dissabte 24 de febrer, 11:30h
L'Escala
Divendres 23 de febrer, 19h
Platja d'Aro
Dissabte 3 de març, 12h
Palamós
La caixa de ma padrina
Del 6 de març al 12 d'abril
Balaguer
Divendres 16 de març, 19h
Platja d'Aro