Espectacles
,
2018

Espectacle 'F/F Föhn'

En el marc del festicAM, Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, espectacle transdisciplinari 'F/F Föhn – efecte Foehn', de l'artista Mariaelena Roqué, co-fundadora de la Companyia Carles Santos, i Oriol Escursell, de la companyia de circ L’Últim Vals, que fusiona arts escèniques, visuals i plàstiques al voltant del vent.

*Per a més de 16 anys.

Horari: 

Divendres 12 d'octubre: 20h
Dissabte 13 d'octubre: 20h

Sinopsi: 

Vent de l’oest, terra d’horitzons i pinzellades desconegudes. Temps comprimit d’acció-reacció imprevist. Alteració de la somiada serenitat.
Paisatges marcats per la dansa i les acrobàcies dels cicles de la terra, els seus fenòmens i els seus éssers vius i imaginaris que l’habiten i la deshabiten. Tradicions, costums i creences. Un espai buit com a punt de partida d’observació d’una realitat singular en la convulsió de propi, individual i col.lectiu. Föhnkrankheit.

- Una creació multidisciplinar entre les arts plàstiques i les escèniques, una col.laboració entre alumnes d’Esardi, EtcA, Mariaelena Roqué, Últim vals i Lo Pati.

Preu: 

Gratuït (Imprescindible aconseguir entrada gratuïta a Notikumi (entrades divendres) - (entrades dissabte)
Aforament limitat.

Fitxa tècnica: 

Direcció: Mariaelena Roqué i Oriol Escursell.
Artistes: Cristina Torta, David Sales, Eva Giné, Jacint Hierro, Joel Chalé, Laura Alcalà, Mariaelena Roqué, Oriol Escursell, Raquel Arribas, Sergio Gonzalez i Silvia Capell.
Espai sonor i músiques: Edgar De Ramon.
Projecció visual: Jordi Giner.
Assistent de vestuari: Virginia Prades.
Tutors: Antonia Ripoll, Bienve Borràs i Santi Valldepérez.
Coproducció: Lo Pati - festicAM.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1