AGENDA
Activa't
Del 16 de desembre al 4 de febrer
2018
Museu de la Vida a la Plana
  • Santa Bàrbara

Exposició 'Els joguets dels iaios'

Mostra que té per objectiu recuperar, conservar i difondre la memòria popular del patrimoni lúdic infantil de la comarca del Montsià, i donar a conèixer a les noves generacions quins eren els joguets populars i tradicionals creats pels infants i els artesans locals, i per la indústria,  al voltant de la primerameitat del segle XX.

L'exposició inclou tota mena de joguets fets utilitzant un gran nombre de matèries naturals (argila, canya, escorça, fulles, fusta, llavors, monedes, os, petxines, pinyols, roba...), i manufacturades (botons, corda, fil, llauna, paper de diari...), que tant els grans com els petits aconseguien del seu entorn més immediat. Inclou una vuitantena de joguets.

Conjuntament amb aquesta exposició - taller, des del Servei Educatiu i Turístic del Consorci del MTTE s’han programat diversos tallers didàctics adreçats als xiquets i xiquetes de Santa Bàrbara, Alcanar, Les Cases d’Alcanar, Godall, Sant Jaume d’Enveja, Masdenverge i Sant Carles de la Ràpita.

Més informació: 

Exposició 'Els joguets dels iaios'

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Portada 'No deixis mai de mirar al cel'
Divendres 19 de gener, 19:30h
Móra d'Ebre
Divendres 19 de gener, 19:30h
Benissanet
Portada 'No deixis mai de mirar al cel'
Divendres 2 de febrer, 19h
Benifallet
Espectacle 'Xarivari Blues'
Diumenge 21 de gener, 18h
Igualada
Coves Meravelles
Del 16 de desembre al 2 de febrer
Benifallet
Versos contra la violència
Divendres 19 de gener, 19:30h
Campredó
Festa de Sant Antoni - Alcanar 2018
Dies 20 i 21 de gener
Alcanar