Arts
,
2018
Del 17 al 27 de maig
Centre d'Art Lo Pati
Amposta

Exposició 'One land, one thousand landscapes 1L1000L'

Exposició 'One land, one thousand landscapes', un projecte que explora la simbiosi entre educació, art i paisatge, a càrrec d'estudiants de secundària d'Amposta, Split (Croàcia) i Sicília. 

'Un territori, mil paisatges' pretén estimular la creació comunitària i l’intercanvi cultural com a eines d’indagació i interpretació del territori. El punt de partida del projecte és que, si bé podem considerar que un espai geogràfic específic defineix un únic territori, hi ha tants paisatges com mirades projectem sobre aquest territori. Així, l’experiència de viure i ser en un lloc depèn dels relats possibles que teixim en la intersecció de múltiples vectors (econòmics, polítics, socials i culturals). El propòsit és cartografiar aquests paisatges superposats al territori de cadascun dels centres educatius per articular una descripció densa i complexa de l’entorn que habitem.

Horari: 

Dijous, divendres i dissabtes: de 17 a 20h
Diumenges: d'11 a 14h

Inauguració: 

Dijous 17 de maig a les 19h
(Amb estudiants dels tres centres educatius - Amposta, Sicília i Croàcia -)

Sinopsi: 

'One land, one thousand landscapes' és un projecte desenvolupat dintre del programa Aula al Pati per l’institut de Tecnificació d’Amposta i dos instituts europeus, el Istituto Comprensivo "Filippo Traina" de Sicília i III. gimnazija Split de Croàcia.

L’exposició és la culminació d’aquest projecte d’abast internacional que s’emmarca en el programa de la Comissió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, Erasmus+ en la qual durant dos cursos acadèmics hi han intervingut uns 400 estudiants de secundària.  De fet, en el muntatge i la inauguració hi intervindran més de 60 estudiants. 

Preu: 

Entrada gratuïta.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1