Activa't
,
2018
Dissabte 15 de desembre, 10:30h
Observatori de l'Ebre
Roquetes

Jornada '18 anys de sinergies entre la PDE i la comunitat científica'

En el marc de les activitats amb motiu del 18è aniversari de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), jornada científica i social '18 anys de sinergies entre la Plataforma i la comunitat científica. Perspectives i reptes per a la lluita en defensa de l'Ebre', per reflexionar sobre aquesta relació simbiòtica entre moviment social i món científic.

També servirà per a analitzar la situació actual i plantejar nous reptes i estratègies, i comptarà amb la participació d'experts del territori (Antoni Canicio, Josep Maria Franquet o Carles Ibañez), de la resta de Catalunya (Narcís Prat, Isabel Palomera, Jordi Salat i Francesc Gallart), de l'Aragó (Pedro Arrojo, Javier Martínez Gil i J.M. Nicolau), del País Valencià (Francesc La Roca), de Múrcia (Julia Martínez) i d'Andalusia (Leandro del Moral i Abel Lacalle).

*Aquesta jornada és un reconeixement a les persones que han acompanyat la PDE durant aquest temps i, alhora, serà un acte d’homenatge a Antonio Esteban, enginyer i activista per la defensa dels rius.

Programa: 

10:30h | Benvinguda.
A càrrec de David Altadill, Director de l’Observatori de l’Ebre; Paco Gas, Alcalde de Roquetes; i Susanna Abella, Plataforma en Defensa de l’Ebre.
10:45h | L’origen de les primeres trobades de la PDE amb el món científic.
11:00h | Viatge retrospectiu de la relació entre el món científic amb el moviment ciutadà
13:00h | Visita guiada a l’Observatori de l'Ebre
14:30h | Dinar (Preu previst, 20€)
16:00h | Debat sobre noves estratègies.
17:30h | Conclusions i tancament.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (a excepció del dinar) - prèvia inscripció. 

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Plataforma en Defensa de l'Ebre.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar