AGENDA
Família
Festa dels Xiquets - Tortosa 2018
2018
Divendres 31 d'agost, de 10 a 14h
  • Tortosa
Hospital Verge de la Cinta (aparcament)

XXIV Festa dels Xiquets

En el marc de les Festes de la Cinta de Tortosa, 24a edició de la Festa dels Xiquets, amb un matí d'activitats, tallers i actuacions per als més petits de casa. 

La festa té l'objectiu d'apropar els menuts a la cara més amable dels serveis sanitaris mitjançant els tallers d'aprenentatge que imparteixen els professionals de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i del Servei d'Atenció Primària i de moltes altres entitats, proveïdors, cases comercials i voluntaris que hi col·laboren desinteressadament.

A més de les activitats tradicionals: concurs de dibuix, parc d'atraccions, trasllat de la policia local, participació dels bombers i ambulàncies, repartiment d'entrepans i refrescos, tallers lúdics i educatius... enguany el lema de la Festa “Apropa’t i porta el teu peluix” invita tots els xiquets i xiquetes que vulguin a portar el seu peluix perquè facin de “pacients” en algunes de les activitats o tallers. D’aquesta manera amb els ossets o nines de peluix es recrearan situacions de visites, proves, vacunacions o cures que els xiquets es poden trobar en la vida real amb la intenció que s’hi familiaritzin i hi perdin la por.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Hospital Verge de la Cinta conjuntament amb la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, i amb la col·laboració i suport de moltes entitats i persones. 

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa.

Et pot interessar

Exposició de pintures de Pedro M. Calavia
Del 10 al 31 de desembre
Tarragona
Del 14 al 16 de desembre
Cubelles
Concert Solidàri a Cambrils
Dimecres 19 de desembre, 18h
Cambrils
Dissabte 5 de gener, 17:30h
Lleida
Exposició ‘Art en petit format’
Del 12 de desembre al 8 de gener
Reus
Caçador de tios
De l'1 al 23 de desembre
Tiurana
19a edició del Pessebre de Sorra
Del 7 de desembre al 7 de gener
Vila-seca
Ksonronda
Diumenge 16 de desembre, 18h
Rubió