Música
,
2019
Dimecres 28 d'agost, a partir de les 17h
Plaça de l'Ajuntament
Tortosa

9è Va per tu Vidal

Novena edició de VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17:00h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i l'actuació de Muniatto Xou.

Com a novetat, a les 20h, hi haurà sessió de FamilyZumba a càrrec dels tècnics del Win Complex Esportiu Tortosa, una classe de ball molt divertida on xalaran tant pares i mares com fills.

A les 21h es donarà pas a la part més nocturna de la festa. En aquesta edició, el tret de sortida el farem a ritme de rumba catalana amb el concert de Miliu Calabuch i la seva banda. El nebot de Peret i el seu hereu artístic ens farà ballar amb les clàssiques rumbes del seu oncle. El grup de versions Mr. Highland agafarà el relleu a l’escenari i tancarà la nit Dj Xito amb una sessió dels 70, 80 i 90.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Recollida de bicicletes 
Durant l’acte es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la nostra vessant solidària.

Programa: 

17:00h | XVTVKids
20:00h | FamilyZumba
21:00h | Concerts amb: 
- Miliu Calabuch (hereu i nebot de Peret)
- Mr. Highland
Tot seguit: sessió anys 70, 80 i 90 amb Dj Xito

Preu: 

Entrada lliure.

Organitza: 

Associació Va Per Tu Vidal

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar