Família
,
2019

Espectacle de màgia 'L'inventor d'il·lusions' d'Enric Magoo

Espectacle familiar de màgia 'L’inventor d’il·lusions' d’Enric Magoo, un dels principals mags del nostre país, que compta amb nombrosos premis i mencions, tant nacionals com internacionals, en el seu llarg currículum. 

Magoo dedica part del seu temps als espectacles infantils, amb una inclinació a barrejar l’espectacle i els elements pedagògics de la màgia combinant els jocs de mans amb un col·loqui constant amb els infants, ensenyant-los que la màgia és un mitjà de comunicació i expressió fascinant i atractiu per ell mateix.

Sinopsi: 

No t’has preguntat mai qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?

Si vols saber les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre t’has fet, no et pots perdre la visita guiada al taller laboratori de l’increïble Professor Gargot. Amb ell t’endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l’il·lusionisme.

Ah! I també gaudiràs d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del 'GrandMack', que és l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

Preu: 

7€ socis de la Xarxa | 6€ no socis (comprar entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

La Xarxa Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1