Arts
,
2019

Exposició 'Camp de control' de Teresa Mulet

Exposició 'Camp de control', de l’artista veneçolana Teresa Mulet (Caracas, 1970)que indaga sobre els mecanismes de control, convidant a la reflexió sobre temes molt actuals com pugui ser l'emigració o l'existència de les fronteres, i això relacionat amb els camps d'arròs o l'aparent tranquil·litat d'un delta amenaçat'. 

Aquesta peça, produïda expressament per a l’exposició de Lo Pati, creada a partir de làmines de plàstic superposades que emulen l’aigua dels arrossars i amb la qual es podrà interactuar, li permet a Mulet continuar investigant des del Delta els temes que ha treballat els últims anys: el poder del llenguatge que més enllà de la seva simple funció descriptiva pot desbordar els límits del pensament únic i les víctimes per homicidi a Veneçuela. 

Horari: 

Dijous, divendres i dissabtes: de 17 a 20h
Diumenges: d'11 a 14h

Inauguració: 

Dissabte 9 de novembre, a les 19h
Inclourà una peça inspirada en l’aparent serenitat dels camps d’arròs.

Sinopsi: 

Teresa Mulet prové del món del disseny gràfic i des de fa molts anys explora la creació artística des d’una vessant de denúncia social. Ha exposat a diversos països. Així, entre altres projectes, el 2003 va participar a la Biennal de Venècia amb una obra sobre un projecte social que va desenvolupar a diversos barris populars de Caracas. Més recentment ho ha fet a Arco (2018), amb una de les peces que es podran veure a l’exposició de Lo Pati: 'Ejercicio volumen', on amb fulls de prova cedits per impremtes basteix una gràfica macabra on  cada pàgina representa un mort per homicidi a Veneçuela entre el 1999 i el 2018. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Centre d'Art Lo Pati - Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1