Arts
,
2019

Exposició 'Tu tens la clau a les biblioteques de Terres de l'Ebre'

Exposició itinerant 'Tu tens la clau a les biblioteques de Terres de l'Ebre', una mostra que ensenya com d'important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l'abús de drogues i altres addiccions, oferint claus per obrir cinc portes del desenvolupament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació. 

Horari: 

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres: de 16 a 20:30h‬
‪Dimecres i dissabtes: de 10 a 13:15h‬

Inauguració: 

Dilluns 16 de setembre, a les 18h

Sinopsi: 

En la nostra societat hi ha factors com l'accés a l'habitatge, una feina digna, una adequada atenció sanitària o una comunitat cohesionada que condicionen el grau de benestar personal, la salut i la integració social. Magrat aquests determinants externs, cada individu disposa de les seves pròpies eines per a construir-se una vida més plena i saludable i contrarrestar situacions difícils. 

Un dels fenòmens amb més riscs per a les persones és l'abús de les drogues, especialment entre els joves. Al darrer any, un 75,6% dels nois i noies de 14 a 18 anys begué alcohol, un 34,7% fumà tabac i un 26,3% cànnabis (Enquesta ESTUDES 2016/2017).

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Projecte Home Catalunya - ONG per a les addiccions i Biblioteques públiques de Catalunya. 

Col·labora: 

Consell Comarcal del Baix Ebre, Consell Comarcal del Montsià, Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i Consell Comarcal de la Terra Alta. 

  • imatge de control 1per1