AGENDA
Arts
#mosmirem Inside Out Project - Lo Pati 2019
2019
Diumenge 17 de març, 12h
  • Amposta
Lo Pati - Centre d'Art Terres de l'Ebre

Inauguració de #mosmirem Inside Out Project

Inauguració del projecte #Mosmirem, la primera activitat del Programa Art Teràpia amb l'objectiu d'investigar les possibilitats terapèutiques, inclusives i transformadores de l'art i de treballar amb col·lectius tradicionalment allunyats d'un centre d'art. 

L'acte constarà d'un vermut musical amb Moreno Dj a la plaça del Pati, des d'on es podran veure les més de 200 fotografies de gran format de més d'un metre d'alçada (realitzades pel fotògraf Quim Giró) que cobriran les façanes de Lo Pati - Centre d'Art Terres de l'Ebre i el centre de salut mental de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre.

Sinopsi: 

El projecte #Mosmirem neix de la reflexió que els llocs són espais de subjectivitat que estigmatitzen les persones que els habiten i forma part del projecte d'art participatiu Inside Out, una proposta impulsada per l'artista parisenc JR - pseudònim de Jean René -, que ha comptat amb la participació activa de més de 260.000 persones de 129 països diferents. 

Dins d’aquest projecte d’abast mundial, retrats de gran format de milers de ciutadans i ciutadanes anònims han ocupat espais públics amb la voluntat de crear consciència, trencar tòpics i apropar les persones. Ara s’hi sumaran els retrats de Lo Pati. Concretament, es penjaran entre totes dos façanes un total de 211 retrats realitzats pel fotògraf Quim Giró. Les fotografies també es documentaran, arxivaran i publicaran a la web del projecte

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Comissari: 

Alfred Porres

Organitza: 

Centre d'Art Lo Pati

Més informació: 

Et pot interessar

Supernit a les biblioteques - 2019
Divendres 31 de maig, 20h
Deltebre
Marta & Gregori
Diumenge 2 de juny, 13:15h
Móra d'Ebre
Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Diumenge 9 de juny, 9:45h
Ascó
Top Ranking Festival - La Ràpita 2019
Dies 14 i 15 de juny
La Ràpita
12a Fira d'espectacles literaris Litterarum - Móra d'Ebre 2019
Del 30 de maig al 2 de juny
Móra d'Ebre