Arts
,
2019

Instal·lació sonora i escultòrica 'Phase Transition' de Kathy Hinde

En el marc del Pòrtic Eufònic de l'Eufònic Festival, instal·lació sonora i escultòrica 'Phase Transition' de l’artista escocesa Kathy Hinde, una de les propostes més espectaculars i colpidores del festival, que gira al voltant del canvi climàtic i el desgel. 

El so de diversos blocs de gel fonent-se en un degoteig constant dins recipients metàl·lics, un so ambient que evoca i vol crear consciència sobre un dels principals problemes que afecten el planeta: el del canvi climàtic i l’escalfament global.

Uns degoteigs que ressonen en recipients de metall plens d’aigua, i es fusionen amb sons metàl·lics gravats en vinil i reproduïts en plats personalitzats que es tornen més ràpids o més lents d’acord amb la velocitat en què es va fonent el gel. A mesura que els visitants exploren l’espai, les onades sonores creixen, flueixen, s’alcen i es desplacen en patrons inigualables.

*Al vestíbul del centre d’art Lo Pati, també es podrà veure 'Piedras del camino', de l’artista sonor Oscar de la Fuente, projecte vinculat a una de les residències artístiques que impulsen conjuntament Eufònic i Lo Pati. El projecte de De la Fuente reprodueix a través de pedres extretes temporalment del camí de sirga entre Amposta i Deltebre el paisatge sonor d’aquest camí natural.

Horari: 

Dijous, divendres i dissabtes: de 17 a 20h
Diumenges: de 11 a 14h

Inauguració: 

Dissabte 31 d'agost, a les 19h

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Eufònic Festival

Col·labora: 

Ajuntament d'Amposta

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar