Llibres
,
2019

Presentació de la novel·la ‘La Sivella’

Presentació de la novel·la ‘La Sivella’ (Editorial Gregal) de Josep Viñas, una novel·la on víctimes i botxins lluiten per superar les marques de les cicatrius aprofitant o malmetent les segones oportunitats de la vida. 

Intervindran en l'acte: 
- Josep Igual, escriptor
- Josep Viñas, autor

Sinopsi: 

Una sèrie de personatges passegen per damunt de les ferides que la vida els ha infringit. Algunes han cicatritzat més o menys bé, però d'altres es van obrint i tancant, i les nafres són doloroses. La violència, explícita i implícita, apareix de manera intermitent en la vida d'aquests homes i dones. S'exhibeix en diferents formes: emocional, verbal, misògina, masclista, sexual... però violència al cap i a la fi. 

Una sivella, lluent i brillant, és la peça que els uneix a tots plegats i que els portarà a prendre decisions arriscades de conseqüències imprevisibles. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1