AGENDA
Espectacles
2019
Divendres 8 de març, 21h
  • Amposta
La Lira Ampostina

Teatre 'Víctor Català, la senyoreta de L'Escala'

Representació teatral de l'obra 'Víctor Català, la senyoreta de L'Escala', de la Cia. Terratrèmol Produccions, un espectacle multidisciplinari per a tots els públics que tracta un tema tan actual com la discriminació de gènere partint de la biografia i obra de l’escriptora Caterina Albert i Paradís (1869-1966), més coneguda literàriament amb el pseudònim de Víctor Català.

*Espectacle recomanat per a tots els públics.

Sinopsi: 

A través del teatre, la música en directe, la dansa, les videoprojeccions (videodansa) i la narració, l’espectacle presenta la història de la Victòria (Viqui), una nena del s.XXI que pateix un conflicte de discriminació de gènere. A les golfes de casa hi troba un vell llibre a partir del qual descobrirà la sorprenent història de la Caterina, una noia que per a poder escriure lliurement va haver d’amargar-se darrere d’un nom d’home durant molts anys de la seva vida i que va acabar sent una de les escriptores més destacades i imprescindibles de la literatura catalana. Aquest increïble cas farà reflexionar a la Viqui -i als espectadors, petits i grans- sobre la pròpia experiència i la manera com afrontem un tipus de conflictes que gairebé un segle després són encara massa presents a la nostra societat. Un espectacle visual, musical i literari que ens submergirà a la vida i obra de 'Víctor Català, la senyoreta de L’Escala'. 

Preu: 

12€ anticipada | 15€ taquilla (comprar entrada)

Fitxa tècnica: 

Guió i direcció: Roger Cònsul
Idea original i direcció musical: Magí Canyelles
Músics/actors: Rosa Martínez (veu) –Vicki; Magí Canyelles (tenora i veu) - Llibreter i Crític; Pau Vinyoles (acordió diatònic i veu) - Mestre i Crític; Francesc Cardona (guitarra i veu) - Pintor i Crític.
Ballarina/actriu: Mar Ollé - Caterina
Narrador: Roger Cònsul

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta.

Més informació: 

Et pot interessar

Supernit a les biblioteques - 2019
Divendres 31 de maig, 20h
Deltebre
Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Diumenge 9 de juny, 9:45h
Ascó
Marta & Gregori
Diumenge 2 de juny, 13:15h
Móra d'Ebre
Top Ranking Festival - La Ràpita 2019
Dies 14 i 15 de juny
La Ràpita
XVI Festa de la Cirera - Paüls 2019
Dies 1 i 2 de juny
Paüls