Activa't
,
2019
Dijous 27 de juny, 16:30h
Consell Comarcal del Montsià
Amposta

Xerrada 'La natura: una vivència transformadora' per Sergi Quiñonero

En el marc del Fòrum del Talent, xerrada 'La natura: una vivència transformadora', a càrrec de l'artista Sergi Quiñonero, qui proposa una reflexió i també una experiència sensitiva sobre quina relació hem mantingut amb la natura al llarg de la nostra vida i com hi interactuem.

Col·lectivament construirem una mirada renovada sobre els espais naturals des d’una perspectiva humanística i també artística. Ho farem a través de l’experiència de vida de Sergi Quiñonero i d’altres filòsofs i artistes que han trobat en aquests espais no urbanitzats una font d’inspiració per connectar amb la simplicitat i comunió interna. Avaluarem si és possible fer aquest procés en un món marcat per l’excés d’informació i la hipervisualitat de la contemporaneïtat occidental.

 

Horari: 

De 16:30 a 20h

Sinopsi: 

Sergi Quiñonero ha estat coordinador i curador des de 2016 fins a l’actualitat  d’Els Ports. Natura i Art, un projecte d’art contemporani al Parc Natural dels Ports, on un col·lectiu d’artistes proposa un diàleg creatiu i intimista entre la natura i l’art, entre el paisatge i la nostra petjada, d’una forma respectuosa i totalment efímera, revalorant aquest espai protegit a través de l’art.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (prèvia inscripció)

Inscripcions: 

Pròximament aquí.

Organitza: 

Consell Comarcal del Montsià.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1