Activa't
,
2019
Dijous 31 de gener, 19h
Seu de la UOC
Tortosa

Xerrada-taller 'I si ho fem d'un altra manera?'

Xerrada-taller 'I si ho fem d'un altra manera?', a càrrec de David Gámez i Cento Carbó, on s'indagarà el procés de deseducar, primera premisa, per tornar a revisar els nostres conceptes i creences (limitants i potenciadores). Com a segon pilar l'autoindagació, una mirada cap al nostre ser, qui som i quin és els nostre propòsit de vida i missió. I, per acabar un tercer pilar, l'autosobservació i l'acció com a motor de canvi.

Sinopsi: 

Què passa si unim diferents llenguatges artístics com la dansa, música, teatre, performance amb processos d’autoconeixement, comunicació i (des)educació? Què passaria si donem veu i acció als nostres somnis, projectes o idees que ens ronden pel cap? 

Parar-se i mirar, deixar el pilot automàtic per fer conscient d'on som i cap a on volem anar, mitjançant tècniques i instruments dels llenguatges artístics com a llenguatges inespecífics que aporten consciència a la nostra manera de fer i de ser. Partir des de la consciència com a un lloc on tot pren més sentit.

Parlem de projectes de vida, projectes educatius, socials. Motors de canvi per a la transformació. Partim que des de les escoles, les institucions ningú ens ensenya ni ens pregunta qui som, què volem fer, què pretens, des d'on? Aquesta xerrada taller va enfocat a la conscìència de l'acte de ser revolucionari i la necessitat de canvi com a motor de transfomració, quan saps el què vols només hi ha una direcció. Indagarem en aquest procés...I si ho fem d'una altra manera?

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (prèvia inscripció) 

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç (places limitades)

Organitza: 

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més informació: