Activa't
,
2019
Dimecres 11 de desembre, 16:30h
Escola d'Art i Disseny (ESARDI)
Amposta

Xerrada 'Trobant el fil del nostre projecte vital' per David Cortés

En el marc del Fòrum del Talent, xerrada  'Trobant el fil del nostre projecte vital' per David Cortés, educador per vocació i mestre de professió, qui ens explicarà a través de la seva experiència, les etapes del procés creatiu i ens proposarà idees per tornar al nostre centre més sòlid. Aïllar-nos del ramat ens pot ajudar a connectar amb els propis talents i detectar el fons sinceríssim i despullat del jo personal.

Aquesta sessió tindrà lloc a una de les sales de creació d’ESARDI, un emplaçament de formació de talent artístic que ens ajudarà a aproximar-nos al concepte de pensament crític. Comptarem amb testimonis de joves artistes i professors que ens parlaran del procés creatiu en primera persona, per connectar amb allò que ens fa únics per apropar-nos al nostre projecte vital.

Horari: 

De 16:30 a 20h

Sinopsi: 

Vivim constantment exposats a molta informació sobre el món; les xarxes socials, els mitjans de comunicació, els productes culturals, la possibilitat de conèixer altres països i territoris. Una informació que va acompanyada d’un sistema de valors sobre el que està bé i el que està malament. Molts cops, aquest flux d’estímuls i obligacions més enllà d’obrir-nos ens porta a la indecisió. Una indecisió que és una barreja de submissió a l’autoritat i a la pressió de l’entorn. Decideix ara! Corre! De pressa!

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (prèvia inscripció)

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Consell Comarcal del Montsià.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1