Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
En el marc de la XXVI Mostra de Jazz de Tortosa, 16a edició de les Jornades de la Cuina cajun amb tapes, plats i menús que els restauradors del municipi han preparat per a l'ocasió.
Establiments amb cuina cajun: - Bar Restaurant Cristal: Menú cajun (dimecres 3 de juliol) - Restaurant Paiolet: Menú de tapes | Còctel cajun - Bar Lo Passatge: Menú de tapes | Còctel cajun - Restaurant del Parador de Turisme: Tapa cajun - Monclús Licors Gotim: Tapes cajun - Restaurant Cocteleria Xapla: Tapa cajun - Lo Bar de l'Ermita: Menú cajun - BOCA: Tapa cajun - Lo Portal de Tamarit: Menú cajun - Restaurant La Pasarela: Tapes cajun - Rosa dels Vins: Tapes cajun - Lo Palauet: Tapes cajun
> Més detalls i preus aquí - enllaç.
La cuina Cajun es defineix com a rústica i de preparació senzilla. Això no està en contradicció amb la intensitat del seu sabor, ja que per ser autènticament cajun ha d’incloure, entre d’altres ingredients, el picant.
Cuina que es va desenvolupar al Delta del Mississipí (bressol del Jazz), i amb paral·lelismes amb la cuina d’aquestes terres, la cajun és una cuina rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus. Influïda pels colons francesos, espanyols i molts immigrants africans, és per aquestes influències que és una de les cuines mes refinades dels Estats Units.
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic.
Web Mostra de Jazz de Tortosa