Arts
,
2020

Encontres Aproximatius de Postbouesia

La Postbouesia torna a Lo Pati amb la 3a edició d'Encontres Aproximatius de Postbouesia, on es durà a terme la performance de soundpainting 'Qui ets tu sense improvisar? Teoria i pràctica de la improvisació' que gira al voltant de la improvisació teòrica i pràctica, on hi intervindran una vintena d’artistes.

La improvisació com a sinònim de no planificació, un encontre fortuït on no hi ha ni càlcul, ni estratègia, ni premeditació, on les coses, en aquest cas la música o la creació artística, flueixen perquè sí i on qui mana és l’atzar i la casualitat.

Aquest és el teló de fons d'aquesta edició d'Encontres Aproximatius de Postbouesia, el projecte hereu del festival Bouesia, que tot i haver-se extingit fa uns anys, ha mantingut viu el seu esperit a través d’aquests encontres, improvisats o no, on la creació artística explora nous espais d’expressió i comunicació.

Preu: 

Gratuït amb aforament limitat, cal fer reserva prèvia al correu info@lopati.cat.

Organitza: 

Associació Rabera de Bouetes i Lo Pati.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1