Espectacles
,
2020
Dissabte 10 d'octubre
C/ Sant Miquel amb C/ Major
Amposta

Espectacle 'The Frame'

En el marc de la setena edició del festicAM, el Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, espectacle 'The Frame' de la Cia. Eléctrico 28.

Horari: 

A les 10:00 i a les 12:45h.

Sinopsi: 

Inspirada en les observacions de carrer i les ordenacions de qualsevol cosa de Georges Perec, aquesta peça ens proposa plantar-nos davant el la quotidianeitat de la vida urbana i observar-lo, pensar-lo, calcular-lo, dotar-lo de significat i compartir-lo. Quatre personatges, entrenats en les disciplines de l’observació i l’ordenació dels espais, les coses i els sers. Sotmesos al vèrtic del directe i la fluïdesa del mateix, tradueixen mitjançant les lletres que formen paraules i les paraules que formen frases tot allò que està succeint. Per una estona, TOT és una gran obra teatral que mai acaba.

L’experiència de la trivialitat de les coses que passen és el gran fonament: una obra sense argument però amb lents d’augment. 'The frame' és una invitació a obrir el nostre cor i els nostres ulls a les insignificances, nimietats, coses. The frame és una gran oportunitat per alguna cosa. Un exercici dràstic. Podríem parlar sobre bolígrafs, però sabem que hi ha més coses…

Preu: 

Gratuït. Aforament limitat, cal fer reserva prèvia ​aquí (enllaç)

Organitza: 

Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) - ACET

Col·labora: 

Ajuntament d'Amposta

  • imatge de control 1per1