Jump to navigation
Dimarts 19 de març, 13:30h
Dissabte 23 de març, 12h
Del 8 al 24 de març
Cada dijous
De l'1 al 24 de març
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Celebració de la tradicional Revetlla de Sant Joan al restaurant del Delta Hotel, amb un menú especial que combina una gran varietat de plats, amb ingredients de temporada i típics de la cuina del Delta de l'Ebre. Enguany, no hi haurà música en directe.
Menú: - Gaspatxo d'alvocat amb textures de tomàquet i llagostins 'acevichado'. - La nostra coca de tonyina Balfegó amb textures d'albergínia del terreny regat amb all blanc de taronja. - Croqueta d'anguila amb mojo Cavero. - Musclo al vi blanc amb gingebre acompanyat de tocs cítrics. - Pota de pop glacejada a l'estil thai amb catifa de rissoto de plàncton vegetal. - Melós de vedella amb salsa cremosa de foia i cremós de patata trufada.
Postre: Mini bracet gitano amb albercocs escalivats i gelat de licor d'arròs.
- Selecció de vins. - Aigua, pa i cafè - Coca de Sant Joan - Copa de cava
40€
Reserves al 977 480 046 | reserves@deltahotel.net
Delta Hotel
Web Delta Hotel Facebook Delta Hotel