Jump to navigation
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Celebració de la tradicional Revetlla de Sant Joan al restaurant del Delta Hotel, amb un menú especial que combina una gran varietat de plats, amb ingredients de temporada i típics de la cuina del Delta de l'Ebre. Enguany, no hi haurà música en directe.
Menú: - Gaspatxo d'alvocat amb textures de tomàquet i llagostins 'acevichado'. - La nostra coca de tonyina Balfegó amb textures d'albergínia del terreny regat amb all blanc de taronja. - Croqueta d'anguila amb mojo Cavero. - Musclo al vi blanc amb gingebre acompanyat de tocs cítrics. - Pota de pop glacejada a l'estil thai amb catifa de rissoto de plàncton vegetal. - Melós de vedella amb salsa cremosa de foia i cremós de patata trufada.
Postre: Mini bracet gitano amb albercocs escalivats i gelat de licor d'arròs.
- Selecció de vins. - Aigua, pa i cafè - Coca de Sant Joan - Copa de cava
40€
Reserves al 977 480 046 | reserves@deltahotel.net
Delta Hotel
Web Delta Hotel Facebook Delta Hotel