Menjar i beure
,
2020
Dimarts 23 de juny, 21:30h
Delta Hotel
Deltebre

Menú de Sant Joan al Delta Hotel

Celebració de la tradicional Revetlla de Sant Joan al restaurant del Delta Hotel, amb un menú especial que combina una gran varietat de plats, amb ingredients de temporada i típics de la cuina del Delta de l'Ebre. Enguany, no hi haurà música en directe.

Menú
- Gaspatxo d'alvocat amb textures de tomàquet i llagostins 'acevichado'. 
- La nostra coca de tonyina Balfegó amb textures d'albergínia del terreny regat amb all blanc de taronja. 
- Croqueta d'anguila amb mojo Cavero.
- Musclo al vi blanc amb gingebre acompanyat de tocs cítrics. 
- Pota de pop glacejada a l'estil thai amb catifa de rissoto de plàncton vegetal.
- Melós de vedella amb salsa cremosa de foia i cremós de patata trufada. 

Postre: Mini bracet gitano amb albercocs escalivats i gelat de licor d'arròs. 

- Selecció de vins. 
- Aigua, pa i cafè
- Coca de Sant Joan
- Copa de cava

Preu: 

40€

Inscripcions: 

Reserves al 977 480 046 | reserves@deltahotel.net

Organitza: 

Delta Hotel

Més informació: 

Web Delta Hotel
Facebook Delta Hotel

  • imatge de control 1per1