Entorn
,
2020
Diumenge 12 d'abril, 9:30h
Youtube

#MouteCircuitEbre

Iniciativa #MouteCircuitEbre. Mou-te per la investigació i suport als afectats i afectades per la Covid-19, amb un triple objectiu: donar una excusa, si a algú li fa falta, per a fer exercici físic; aconseguir donacions a diferents col·lectius que treballen en la investigació i suport als afectats per la Covid-19, i que #MouteCircuitEbre formi part de #YoMeCorono, un projecte solidari, esportiu i global.

La retransmissió en directe de #MouteCircuitEbre començarà pel canal de YouTube del CircuitEbre amb la presentació de la iniciativa i, a partir de les 10h, els participants ja podran fer l’activitat que hagin triat. L’activitat física dels participants anirà en funció de les seves possibilitats depenent dels recursos que tinguin a casa seva, ja sigui córrer en cinta, fer bicicleta estàtica o en corró, el·líptica, pujar i baixar escales, córrer pel jardí o terrassa, etc

*Durant la realització de l’activitat els participants poden publicar fotos i vídeos d’allò que estiguin fent a les xarxes socials amb les etiquetes #MouteCircuitEbre i #YoMeCorono que des de CircuitEbre s'aniran compartint en directe durant la retransmissió per YouTube.

Horari: 

De 10 a 20h
En directe: de 9:30 a 13:30h

Inscripcions: 

Del dilluns 6 al matí fins al mateix diumenge 12 d’abril a les 20h
*El motiu de tenir la inscripció oberta fins a les 20h, tot i que l’horari de l’activitat és fins a les 13:30h, és per poder donar més temps a poder recollir donacions i per si algú no li va bé l'horari de matí per realitzar l’activitat.

Per a inscriure’s només cal emplenar el formulari on, a més de les dades personals, s’haurà d’indicar quin tipus d’activitat es realitzarà, quina distància es recorrerà i a quina entitat es vol fer el donatiu. La inscripció es formalitzarà enviant el justificant de la transferència, per l’import que cadascú vulgui a l’entitat que el mateix participant hagi triat.

*Al web també es podrà descarregar el dorsal per participar en la iniciativa.

Organitza: 

Associació de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre (AECMTE)

  • imatge de control 1per1