Arts
,
2020
Diumenge 8 de març, 19h
Casino
Amposta

Projecció del documental 'Fabricando Mujeres'

En el marc del cicle de cinema social de l'Ateneu Cooperatiu Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de fomentar el debat sobre temes com la violència masclista o el despoblament rural, projecció del documental 'Fabricando mujeres', dirigit per la productora Al Borde Films per al SETEM a partir de l'estudi '¿Consumimos violencia?'. Un estudi que es va autodefinir com un procés col·lectiu d’aprenentatge i de creació de coneixement sobre les violències masclistes i el consum.

Tant l’estudi com el documental analitzen quatre àmbits concrets on es manifesten aquestes violències contra la dona: el de l’alimentació, el dels productes de la llar, el de l’estètica i el de la mobilitat.

Sinopsi: 

Als seus 80 anys, Maite continua recollint els rebuigs de La Fàbrica de Dones per construir els seus invents. Al seu taller, ha creat un espai subversiu des d'on combatre els estereotips del model de dona que s'exporta des de La Fàbrica. Per això compta amb una àmplia xarxa de persones col·laboradores amb les quals comparteix no només les seves inquietuds, sinó també la seva lluita.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Ateneu Cooperatiu Terres de l'Ebre

Col·labora: 

Ajuntament d'Amposta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1