Espectacles
,
2020
Dissabte 7 de març, 20h
La Lira Ampostina
Amposta

Teatre 'De mares i filles'

Representació teatral de l'obra 'De mares i filles', escrita i dirigida per Paco Mir, i amb Mont Plans i Annabel Totusaus en els papers de mare i filla, que es retroben a l'habitació d'un hospital després d'haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família. 

Sinopsi: 

La posada en escena de 'De mares i filles' necessita de dues actrius que tinguin el do de la comèdia, i que, al mateix temps, puguin arribar al fons del cor de l'espectador per obtenir el resultat dramàtic més desitjat, la combinació equilibrada de riures i llàgrimes.

I les tenim: Mont Plans i Annabel Totusaus, mare i filla, dues actrius, enormes, magistrals, que des del primer moment ens capturen dins de les teranyines del seu passat per ficar-nos en un dragonkhan emocional que sembla que no s'hagi d'acabar mai.

Preu: 

Des de 6€ (comprar entrada aquí - enllaç)
A l'Oficina de Cultura i Festes (caselles exteriors del Mercat) de 9:30 a 13:30h

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1