Jump to navigation
Dies 25 i 26 de gener
Del 10 al 26 de gener
Del 8 de novembre al 31 de gener
Mes de gener
Diumenge 2 de febrer
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
En el marc de la XXVII Mostra de Jazz de Tortosa, 17a edició de les Jornades de la Cuina cajun amb tapes, plats i menús que els restauradors del municipi han preparat per a l'ocasió.
Establiments amb cuina cajun: Restaurant Lo Paiolet | Restaurant del Parador de Turisme | Restaurant Cocteleria Xapla | Lo Bar de l'Ermita | Boka | Lo Portal de Tamarit | Restaurant Jordi's | La Rosa dels Vins | Tanins Vinoteca.
> Més detalls i preus aquí - enllaç.
La cuina Cajun es defineix com a rústica i de preparació senzilla. Això no està en contradicció amb la intensitat del seu sabor, ja que per ser autènticament cajun ha d’incloure, entre d’altres ingredients, el picant.
Cuina que es va desenvolupar al Delta del Mississipí (bressol del Jazz), i amb paral·lelismes amb la cuina d’aquestes terres, la cajun és una cuina rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus. Influïda pels colons francesos, espanyols i molts immigrants africans, és per aquestes influències que és una de les cuines mes refinades dels Estats Units.
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic.
Web Mostra de Jazz de Tortosa Facebook Mostra de Jazz de Tortosa