Música
,
2021
Dimarts 20 de juliol, 18h
Sala ARTS
Tortosa

Concert de Trio violí, viola & piano

En el marc de la programació de Proto- Festival de Música de Tortosa, concert de Trio violí, viola & piano. El grup ha sigut recentment format a l’escola Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, situada a Londres. Els tres músics actualment cursen el màster. 

Cristina Morell, nascuda a Vila-seca (Tarragona), va marxar per cursar els estudis superiors de música a Londres, a l’escola Guildhall School of Music and Drama amb el professor Krzysztof Smietana. Actualment, està cursant un màster sota la tutela de la professora Rivka Golani a Trinity Laban Music and Dance. 

Lancelot Beja-Battais, nascut a La Garennes Colombes (França), ha realitzat els seus estudis musicals, tant postgrau com màster i els quals ja estan finalitzats al Trinity Laban amb la professora Rivka Golani. 

Cèlia Margalef, nascuda a Vandellòs (Tarragona), va cursar els estudis superiors de música al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona, amb la beca Ferrer-Salat. Actualment, està cursant el Màster  al Trinity Laban amb el professor Mikhail Kazakevich.

Preu: 

Gratuït | Reserva la teva entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Cristina Morell: violí
Lancelot Beja-Battais: viola
Cèlia Margalef: piano

Organitza: 

David Matheu i Cecília Aymí

Més informació: