Música
,
2021
Dissabte 21 d'agost, 22:30h
Port Pesquer
L'Ampolla

Espectacle 'Amor en Pandèmia' de Los Sirgadors

Espectacle de cançó cinema de Los Sirgadors i Sègula Films, de Mario Pons i els seus companys músics. Cinema documental, música en directe, sons diegètics, testimoniatge present, memòria històrica, introspecció existencial, fusió sonora i visual acompanyada de músiques del món. De la memòria històrica als exilis actuals, dels 20 milions de refugiats de guerra a la desapararició de les cultures lligades als espais humits del món a causa de les emissions de CO2 i la mort dels rius.

Eclecticisme musical, música d'ahir i d'avui, del rock al country, amb mescles de tradició popular, flamenc, havaneres, coples, de la jota ebrenca al blues dels aiguamolls del Mississipí, tot emergint del fil condutor d'unes imatge cinematogràfiques.

Presentació d''Amor en Pandèmia'. Partint del seu anterior treball 'Mare nostrum', los Sirgadors es defensen de les forces de la mort, de la foscor de la pandèmia de la Covid-19, en un nou periple personal per conservar la innocència de l’amor original pur que ignora l’odi.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Lletra: Mario Pons
Música: Jordà Sevilla
Enginyer de so: Carlos Manzanares (Tercero estudio)
Producció: Mario Pons (Sègula films)    
Vídeoclip: Mario Pons  (Sègula films)
Veu: Mario Pons
Guitarra acústica: Jordà Sevilla
Guitarra elèctrica: Alfredo Cero
Baix elèctric: Eusebi González
Bateria: Alberto Cabello
Acordió: Gerard Torres
Coros: Carlos Manzanares

Organitza: 

Ajuntament de l'Ampolla

Més informació: