Espectacles
,
2021

Monòleg El Sevilla

'La vida es rocanrol', l'últim espectacle de Miquel Àngel Rodríguez 'El Sevilla' que des del 2015 decideix pujar als escenaris en solitari per donar curs a la seva faceta de còmic.

Sinopsi: 

A l'acabar un concert de la seva banda, los Mojinos, El Sevilla entra al seu camerino pudor de Rock and Roll. Mentre es treu els seus parracs de lleopard i els seus collarets oxidats, no només es despulla per fora, es despulla també en cos i ànima i confessa el dur que és viure sent una rocker, no pel fet de ser rocker, sinó pel fet de viure: anar a dormir a les 7 del matí no és Rock and Roll, aixecar-se a les 7 del matí, si.

Què pensa la seva mare dels seus pèls, de la seva roba i dels seus tatuatges? Com educa els seus fills un tipus que té un grup que es diuen els Culs Escozíos? Què fa una Rock Star quan li toca ser president de la seva comunitat de veïns? Aquestes i moltes altres dubtes seran resoltes en aquest assaig a manera de monòleg.

Preu: 

 

15€ anticipada | 18€ taquilla
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar