Espectacles
,
2021
Diumenge 26 de setembre, 19h
Unió Filharmònica d'Amposta
Amposta

Monòleg 'Ramon'

'Ramon', un monòleg, premi de la Crítica al millor text 2019, protagonitzat per Francesc Ferrer, que reflexiona sobre la por al compromís, els límits de la llibertat i la impossibilitat d'aturar el pas del temps.

Sinopsi: 

Ramon s’acaba de separar de la Patri i, mentre busca pis, s’instal•la a l’habitació d’adolescent de casa dels seus pares. Allà retroba la guitarra, la bicicleta estàtica i tot de cassettes que el transporten als anys 90.

Des de la seguretat de la seva habitació, rememora el seu passat, però el que no s’imagina és que, en el present més immediat, la seva vida està a punt de canviar i convertir-se en una autèntica muntanya russa.

Preu: 

10€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text i direcció: Mar Monegal
Intèrpret: Francesc Ferrer

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: