Entorn
,
2021
Divendres 24 de setembre, 11h
Riu Ebre
Xerta i Tortosa

Ruta en caiac Xerta - Tortosa amb guia

Ruta en caiac amb guia acompanyant, des de l'embarcador de Xerta fins a Tortosa, per gaudir d'un agradable paisatge de bosc de ribera, ple de vida en les seves ribes. 

Navegant per les subtils corbes de l'Ebre, en aquest tram podrem observar i vorejar petits nius de vida que s'han creat al mig de la riba. Aquestes illes fluvials es troben en estat completament salvatge, generant petits corrents que podem aprofitar per agafar impuls. Les últimes que veurem, la de Audí i La Xiquina, ens anunciaran la nostra arribada a la històrica i majestuosa ciutat de Tortosa que ens rebrà amb la façana de la catedral gòtica i els seus ponts.

>Punt de trobada: Tortosa, al costat de l'antic embarcador nàutic situat just a la banda del riu. D'allí ens dirigirem a la població de Xerta a uns quinze minuts en vehicle, des d'on començarà la ruta.

* Aquesta ruta requereix un mínim de destresa i forma física.
*Durada aproximada: de dues a dues hores i mitja.

Preu: 

 

Adults 35€
*El lloguer inclou pala, armilla salvavides, assegurança de responsabilitat civil i assistència en ruta, així com l'assessorament expert del personal de Riu a l'Ebre.

Inscripcions: 

El procés de reserva en línia es pot realitzar amb un mínim de 48 hores. Si vols reservar per una data més pròxima truca directament al 600 471 078.
*Si vens en grup sol·licita el teu pressupost (mínim 15 persones)

Organitza: 

Riu a l'Ebre

Més informació: 

Web Riu a l'Ebre
Facebook Riu a l'Ebre

  • imatge de control 1per1