Jump to navigation
Del 26 d'abril al 5 de maig
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Desena edició de les Jornades Gastronòmiques de la tonyina roja del Mediterrani, en què l'Ametlla de Mar es converteix durant més de quinze dies en la capital gastronòmica d'aquest exquisit producte.
*Restaurants participants: El Pescador | Golpe deStado | La Serra | La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | Lorena | Ma&Ro | Mestral | Oh! Mar | Pica Pica | Poniente | Tela Marinera
> Paral·lelament a les jornades gastronòmiques, també se celebra una nova edició de la Ruta de tapes 'Tapa Roja'.
Menús, preus i restaurants (enllaç PDF)
Entre 30 i 50€
Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Web Turisme L'Ametlla de Mar