Fires i festes
,
2021
Del 25 de febrer a l'1 de març
Virtual
Jesús

XXVI Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre

La XXVI Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre i V Fira de la Garrofa, que hauria d'omplir els carrers de Jesús l'últim cap de setmana de febrer, no es podrà celebrar amb el format
tradicional, tal com ja havia avançat fa uns mesos la comissió organitzadora i adquirirà excepcionalment un format virtual. Entre les activitats online destaque l'Àgora de l'Oli, receptes de cuina al voltant de l'Oli i la Garrofa, el cicle de xerrades de Daniel Mangrané i la mostra gastronòmica.

El Concurs al Tast dels Olis de les Terres de l’Ebre, que arriba a la trenta-setena edició, se celebrarà aplicant totes les normes sanitàries arran de la Covid-19. Com a les darreres edicions serà el Panell de Tast Oficial d'Olis Verges de Catalunya l'encarregat de decidir el guanyador entre les tres mostres finalistes de cadascuna de les respectives categories del concurs de tast. El Panell haurà de decidir el millor oli verge extra de les Denominacions d'Origen Protegides de les Terres de l'Ebre del Baix Ebre, Montsià i Terra Alta, el millor oli verge extra de les Terres de l'Ebre sense DOP, el millor oli d'oliva verge de productors particulars i de collita pròpia, el millor oli d'oliva verge extra ecològic i el millor oli d'oliva verge extra que pugui elaborar-se en qualsevol indret més enllà de les comarques ebrenques.

La XXVI Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre es podrà seguir aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de l'EMD de Jesús

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar