Música
,
2022
Dimecres 31 d'agost, a partir de les 17h
Llac Vell del Parc
Tortosa

10è Va per tu Vidal

Desena edició de VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17:00h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, tirolina, xocolatada, circuit infantil ciclista, castell inflable i l'actuació de Muniatto Xou.

A les 20h començarà a posar ambient a la festa DJ LaMunu, i a partir de les 21h es donarà pas a la part més nocturna de la festa. En aquesta edició, el tret de sortida el farem a ritme de jazz amb el grup Sinead Savage & The Shu Shu's. Tot seguit, la banda de xiques més canalla de les Terres de l’Ebre, Damas de españa, us farà vibrar amb les seves cançons al més pur estil pop/rock, i tancarà la nit Dj Xito amb una sessió dels 70, 80 i 90.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Recollida de bicicletes 
Durant l’acte es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la nostra vessant solidària.

Programa: 

17:00h | XVTVKids

20:00h | DJ LaMunu

21:00h | Concerts amb: 
- Sinead Savage & The Shu Shu's
- Damas de españa

Tot seguit: sessió anys 70, 80 i 90 amb Dj Xito

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Associació Va Per Tu Vidal