Arts
,
2022
Dissabte 24 de setembre, 22h
Port Pesquer
L'Ampolla

Espectacle de cinema cançó 'L'espill'

En el marc la XXI Festa de la Sega de l'Ampolla, espectacle de cinema cançó 'L'Espill', a càrrec de la banda sonora original (BSO) de la pel·lícula de Mario Pons que porta el mateix nom, Los Sirgadors

Una adaptació al directe musical, amb el director que, davant del mirall, canta el propi fet cinematogràfic a través de les arrels de l'Hilaire Arasa, protagonista del film 'L'Espill', narrador de l'espectacle de cinema musical.

Sinopsi: 

'L’Espill' és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili de l’Hilairie Arasa, narbonès anomenat popularment “Puigdemont” al mercat central de les Halles. Un viatge de retorn als seus orígens. Un recorregut vital de la mà de dos grans cineastes inclassificables, Jean Eustache i Henry Imbert. Una reflexió sobre la llibertat d’estimar davant la perversa submissió de l’odi.

L’Hilaire Arasa, és un dels adolescents protagonistes de la pel·lícula de Jean Eustache “Mes petites amoureuses” (1974). Rodejat de l’atmosfera dels fills de l’emigració republicana, l’Hilaire forma part de la generació de joves dels barris obrers de la Narbona dels anys 60.

Seixanta anys després d’haver marxat, Hilaire torna al seu poble natal per descobrir l’Espanya de presos polítics i exiliats catalans, un viatge interior de retorn al Delta, al llegat repressiu de la postguerra, però també al seu primer gran amor de joventut. 

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta.

Organitza: 

Ajuntament de l'Ampolla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1