Arts
,
2022

Projecció de la pel·lícula 'L'espill'

En el marc de mónFILMAT, projecció de la pel·lícula de Mario Pons Múria 'L'espill', una comèdia romàntica basada en el drama de l'exili. Una reflexió sobre la llibertat d'estimar, davant la perversa submissió de l'odi.

Hi assistiran els protagonistes del film, Hilaire Arasa i el seu director. 

Sinopsi: 

'L’Espill' és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili de l’Hilairie Arasa, narbonès anomenat popularment “Puigdemont” al mercat central de les Halles. Un viatge de retorn als seus orígens. Un recorregut vital de la mà de dos grans cineastes inclassificables, Jean Eustache i Henry Imbert. Una reflexió sobre la llibertat d’estimar davant la perversa submissió de l’odi.

L’Hilaire Arasa, és un dels adolescents protagonistes de la pel·lícula de Jean Eustache “Mes petites amoureuses” (1974). Rodejat de l’atmosfera dels fills de l’emigració republicana, l’Hilaire forma part de la generació de joves dels barris obrers de la Narbona dels anys 60.

Seixanta anys després d’haver marxat, Hilaire torna al seu poble natal per descobrir l’Espanya de presos polítics i exiliats catalans, un viatge interior de retorn al Delta, al llegat repressiu de la postguerra, però també al seu primer gran amor de joventut. 

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta.

Organitza: 

Centre d'Art Lo Pati

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

Web Lo Pati
Facebook mónFILMAT
Web Sègula Films