Família
,
2022
Dissabte 12 de març, 18h
Unió Filharmònica d'Amposta
Amposta

Teatre familiar 'Com gat i gos'

Espectacle familiar 'Com gat i gos' de la companyia Teatre Animal, adient per a animals humans de totes les edats i cultures.

Sinopsi: 

Fins i tot els amics inventats poden posar-te en dificultats. Aquesta és la història d’en Nacho, un dibuixant insaciable. Els seus dibuixos són la seva passió i també ho són els seus amics. En Nacho ha trobat la manera de donar-los vida i comunicar-se amb ells, però compte! Qualsevol cosa pot passar quan estan junts.

Tot éspossible en aquest món de ficció... o no és ficció? Què passa si t’enfades? Qui té la raó? El gat o el gos? El cocodril o l’ocell? En Nacho o la Lola? Com gat i gos no us contestarà aquestes preguntes, les omplirà de somriures i emocions.

Preu: 

 

6€ socis | 7€ no socis
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1