Família
,
2022

Teatre familiar 'Valentina Quàntica'

Teatre familiar 'Valentina Quàntica' a càrrec de la companyia Anna Roca. Un espectacle de teatre de text on la ciència, l'empoderament femení i l'emergència climàtica són els grans eixos sobre els que parla. Es faran experiments en directe!

Sinopsi: 

Per què, si vivim en una societat que procura assolir la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques dones científiques reconegudes? Per què tenim tantes curiositats sense resposta? Per què és tan fascinant el món en què vivim??!

Si vols resoldre aquestes qüestions, si ets d’aquelles persones a qui la curiositat els surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa’t sorprendre. 

Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses que no pas et penses!

Preu: 

 

6€ socis | 7€ no socis
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1