Espectacles
,
2022

Teatre 'NUA (radiografia d'un trastorn)'

En el marc del 6è Femme in Arts, representació teatral de 'NUA (radiografia d’un trastorn)', un monòleg amb tocs d’humor i, alhora un diàleg amb el públic, que viu en directe una confessió, la revelació d’un secret, sense quarta paret ni xarxa.

Ann Perelló situa el públic al límit entre la ficció i la realitat en un joc escènic entre cinc vàters, una càmera web i tot d’elements audiovisuals per comprendre com se sent, des de dins, viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

Sinopsi: 

'NUA (radiografia d’un trastorn)' neix de la necessitat de parlar d’un tema molt tabú, però que encara ara és una vertadera pandèmia. L'obra està dirigida per Marta Aran i és una coproducció d'Ann Perelló amb el Teatre Principal de Palma de Mallorca, Sala Flyhard i Sala Versus Glòries que arriba a Catalunya a través de l'associació On el teatre Batega, amb exhibició a la Sala Versus Glòries i en gira amb la Sala Flyhard i la complicitat de la Xarxa Alcover. Per a la creació del text es va partir d’un treball d’introspecció del dolor i de documentació amb companyes, amigues, mares, germanes i professionals de la psicologia.

Preu: 

Entrada gratuïta

Fitxa tècnica: 

Escrita per Ann Perelló i Andrea Ros
Direcció de Marta Aran

Organitza: 

Femme in Arts, Centre d'Art Lo Pati

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1