Família
,
2023

Espectacle familiar 'Jojo'

Espectacle familiar 'Jojo, història d'un orangutan' a càrrec de la companyia Ytuquepintas, una preciosa proposta escènica de poesia visual, sense text. Una aventura increïble narrada amb l'ús de la sorra, tècnica ja habitual de la companyia, i la manipulació de titelles, tot combinant ambdues tècniques.

La música, composta especialment per a l'espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a Jojo, el segon espectacle de la companyia, amb un profund missatge ecologista que clama contra la desaparició dels orangutans i la preservació de la natura.

La companyia ha escollit el nom de Jojo en memòria al primer orangutan que va ser alliberat de la captivitat, cosa que va suposar l’inici del projecte internacional Animal Rescue, una organització no governamental que treballa per salvar els animals del patiment que representa viure en captivitat, en promou la rehabilitació i, sempre que sigui possible, els reintrodueix en el seu hàbitat natural. Actualment, Jojo encara viu i és un gran orangutan mascle.

Preu: 

7€ | 6€ socis i Carnet Jove - Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Borja González: art amb sorra
Alberto Munilla: manipulador
Roc Sala Coll: piano i hang

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1